Over ons

Koezen Architecten is opgericht door Kaj-jan Koezen. Na ruime ervaring opgedaan te hebben bij het Meppeler architectenbureau Wouda en Van der Schaaf, werd in 2013 besloten om onder eigen naam verder te gaan in Meppel.

Architectuur is voor Koezen Architecten de vertaling van conceptueel en experimenteel denken naar praktische en duurzame oplossingen voor de gebouwde omgeving. Iedere opdracht of vraagstelling hierin is uniek en wordt op z'n eigen originele manier benaderd. Maakbaarheid, haalbaarheid, duurzaamheid en authenticiteit zijn hierin belangrijke, telkens terugkerende waarden.

Een goed ontwerp begint met begrip voor de wensen en aspiraties van de mens. De vertaling hiervan leidt dan automatisch tot een op maat gemaakt ontwerp dat zich voegt naar z'n gebruiker en z'n omgeving.

Koezen Architecten houdt zich bezig met zeer uiteenlopende vraagstukken op het gebied van architectuur, interieur en stedenbouw. Particulier opdrachtgeverschap, seriematige bouw, rood voor rood regelingen, stedelijke herontwikkelingen, renovatiewerkzaamheden, interne verbouwingen en interieuradvies.